l'empresa
 
Complint l'obligació d'informació general continguda en l'artícle 11 de la llei de serveis de la societat de l'información i del Comerç Electrònic, facilitem les següents dades:
 

 

Trameses

Sols servim en España i contra reemborsament. Si la teva comanda supera els 60 € les despesses de tramese son de franc. Si no ho superes el cost és de 4€ par a toda España y el plaç estimat d'entrega és de 3 a 4 dies
Totes les comandes és trameten en un plaç máxim de 24 hores de rebre la teva confirmació.

Devoluciones

Segons la llei de comerç pots exercir el dret de desistiment en el termini de 7 dias des de la compra.

Les peces de roba interior, per òbvies raons d'higiene, no poden ser retornades si la peça es correspon en model, talla i color amb la qual has demanat.

L'única excepció que admetem a la regla anterior és que la peça sigui defectuosa. Si desitges retornar algun producte, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon al nombre 938947196 o correu electronico en shop@testimoni.com per a comunicar-nos el motiu de la devolució. Si la causa és imputable a nosaltres (defecte, error en la tramesa, etc) et donarem instruccions perquè recobris l'import del producte i les despeses d'enviament. Si la causa no és cap de les anteriors i decideixes retornar el producte en el termini de 7 dias, les despeses correran pel teu compte i tan sols et farem un abonament de l'import de l'article en la forma que acordem. No admetrem devolucions comunicades després dels 7 dias d'haver rebut el producte.


fer comanda guia de talles condicions legal com funciona