l'empresa
Galeries Maldà 38A - Plaça del Pí , 4 - 08002 - BARCELONA - tel: 934 121 529
Carrer de Sant Josep, 6 - 08870 - SITGES - tel: 938 947 196
 

Testimoni és una empresa que neix amb l'objectiu d'omplir un buit en botigues especialitzades en roba íntima masculina., ara fa deu anys.
Davant la gran oferta per dona resulta incomprensible, sent l'home d'avui curós amb els detalls, que no hagi proliferat més aquest sector.
Molts emprenedors ignoren el potencial. Venen peces per a home en seccions mixtes i pocs s'atreveixen a oferir un enfocament únicament masculí diguem, tipus llencera per a dona, amb el seu aparador i exposició adequada. Això fa que models i conjunts atrevits descansin en un calaix fins que algú els demani, o no, ignorant l'existència.

L'home modern està encantat amb el producte, repeteix compres, escull conjunts de l'aparador i en ocasions porta la seva parella. S'atreveix a poc a poc a models més sexy. Dones cansades de ‘gayumbos’ compren transparències per als seus marits.

En definitiva, hi ha un sector que afortunadament fuig del tòpic masclista que anar sexy i engrescador, els pot afectar l'homenia.
Paral·lelament hi ha un sector gai interessat en el producte, evidentment perquè són homes que des de fa temps estan acostumats a estar al dia i cuidar-se.


Testimoni importa un ampli assortiment de productes d'Alemanya, França i Itàlia. Promocionem des dels clàssics conjunts interiors sport, conjunts per a clubwear, transparències, micro fibres, imitació pell i vinil. Et convidem a conèixer els nostres productes a les botigues de Sitges o Barcelona, o bé encarregant directament al web.

un abraçada,

Maria Jesús Pérez Serra

fer comanda guia de talles condicions legal com funciona