l'empresa
 
Complint l'obligació d'informació general continguda en l'artícle 11 de la llei de serveis de la societat de l'información i del Comerç Electrònic, facilitem les següents dades:
 

La propietària del domini www.testimoni.com és Maria Jesús Pérez Serra amb DNI 37412065S i domicili a Galeries Maldà 38-A Plaça del Pi,4 08002 de Barcelona.

A efectes de notificacions es designa el domicili de'n Carrer de Sant Joseph,6 08870 Sitges. Els usuaris poden dirigir les seves peticions, cuestions i queixes a dites direccions. Tel.:938947196  y 934121529 e-mail: shop@testimoni.com.

Les dades personals són afegidess a la nuestra base de dades, i es fan menester únicament per tramitar la comanda, assegurant la confidencialitat i garantint que en cap cás terceres persones hi tinguic accés..

Cumplint lo dispossat a la Ley Orgànica 15/1999 d'en 13 de Diciembre, de Protecció de Dados de Caracter Personal, el client pot exergir sempre que ho vulgui fer valdre els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició, comunicant-ho per escrit a Maria Jesús Pérez Serra Carrer de Sant Joseph,6 08870 Sitges.

Procés de compra a www.testimoni.com

1. El client navega per la nostra botiga anotant els artícles que li interessin en un formulari, on no se li demana registrar-se en línia, car es tracta d'obtenir informació referent la disponibilitat de referències, talles y colors i únicament se'l demana facil.litar l'e-mail.

2. Un cop rebem l'e-mail del client, www.testimoni.com confirmarà la disponibilitat dels articules en cüestió i torna una factura amb el total, incloent-hi despesses de tramesa. Al client se'l reserva els articles durante per un periode de 24 hores.
Si decideix adquirir els articules, podent afegir o descartar les pces que vulgui, el client ha de tornar aquest e-mail per confirmar la compra (abans de 24 hores), i incloure les seves dades personals i adreça.

Trametem la comanda contra reembossament amb envoltori neutral dins de les 24h de haber rebut la u confirmació.

formulari guia de talles condicions legal com funciona